Menu
Joshua King, i likhet med en rekke store stjerner, må finne seg en ny arbeidsgiver i sommer. Foto: Geir Olsen / NTB

King og Messi på topp i britiske mediers drømmeellever av klubbløse

Joshua King plukkes ut av to store britiske medier som en av de beste klubbløse spillerne får tiden. Nordmannen har selskap av blant annet Lionel Messi.

Av NTB | 01.07.2021 10:40:04

Sport: Det har lenge vært klart at King må på klubbjakt i sommer, men natt til torsdag gikk korttidskontrakten hans med Everton offisielt ut. Nordmannen er på langt nær den eneste som nå står uten klubb.

1. juli markerer ikke bare starten på en ny måned, datoen marker ofte også at en lang rekke spillere blir klubbløse. Årets sommer er intet unntak, og listen over spillere som nå står fritt til å forlate sine respektive klubber helt gratis, er både mangfoldig og stjernespekket.

Flere engelske medier, blant annet Sky Sports og Daily mail, har for anledningen satt opp sine respektive drømmeellevere bestående av kontraktsløse spillere. Begge har funnet plass til King og Messi i angrepstrioen. Daily Mail har i tillegg Franck Ribery på den ene kanten, mens Sky bruker King på kant og Stevan Jovetic som midtspiss.

Øvrige spillere på «gratislaget» inkluderer navn som: Sergio Ramos, Jérôme Boateng, Juan Mata, Jack Wilshere og Ezgjan Alioski.

(©NTB)