Menu
Joshua King bidro med to mål og en assist da Bournemouth vant 4-1 i FA-cupen lørdag. Her i aksjon for landslaget i fjor høst. Foto: Ørn E. Borgen / NTB

King med to mål og en assist da Bournemouth vant

Joshua King fikk en sjelden sjanse fra start i Bournemouth-laget og tok godt vare på den med to mål og en assist da Oldham ble slått 4-1 i FA-cupen.

Av NTB | 09.01.2021 18:08:27

Sport: King har spilt bare 371 minutter i serien denne sesongen, fordelt på tre kamper fra start og fem innhopp. Det var ingen hemmelighet at han ønsket seg bort etter nedrykket i fjor, men det ble ingen overgang. Han er i sitt siste kontraktår, og lørdag viste han seg fram med tanke på en mulig overgang i januarvinduet.

King noterte assist da David Brooks ga sørkystlaget 1-0-ledelse i det 43. minutt, men Oldham utlignet på straffespark ved Dylan Bahamboula på overtid i omgangen.

Hjemmelaget var foran igjen bare fire minutter etter sidebytte, takket være scoring av Rodrigo Riquelme. Så var det Kings tur til å score. Han nikket inn 3-1 i det 74. minutt på innlegg fra Adam Smith og fastsatte resultatet med et lavt skudd i det 86. minutt.

Det var hans to første mål for sesongen.

(©NTB)

Flere nyheter: