Menu
Kanye West og Kim Kardashian under en prisutdeling i New York i november 2019. Foto: Evan Agostini / AP / NTB

Kim Kardashian og Kanye West skilles

Kim Kardashian har sendt inn skilsmissepapirer og skal skilles fra Kanye West, melder TMZ.

Av NTB | 19.02.2021 22:53:01

Kuriosa og kjendiser: Kjendisparet har vært gift i snart sju år. Kim Kardashian ber om delt omsorg for deres fire barn, ifølge kjendisnettstedet, som skriver at det er et vennlig forhold mellom de to.

Ryktene om en skilsmisse for superkjendisene har svirret i flere uker. Ekteskapet er det første for 43 år gamle West og det tredje for Kardashian (40).

Selv om det ikke var av de lengste, varte det lengre enn mange kynikere antok – gitt Wests godt kjente ustabile trekk og det faktum at Kim Kardashians forrige ekteskap var en kort affære.

Kanye West markerte seg blant annet under fjorårets valgkamp, der den profilerte hiphop-artisten stilte som presidentkandidat. Ifølge Billboard deltok han i valget i tolv delstater, men den store oppslutningen uteble.

West har også vekket oppsikt med sine utfall i sosiale medier, og for omkring et år siden skrev Kim Kardashian et Instagram-innlegg der hun sa at mannen hadde bipolar lidelse og ba publikum om å vise medfølelse og empati.

I september ble det også kjent at realityserien Keeping Up With The Kardashians legges ned i 2021, etter 14 år og 20 sesonger.

(©NTB)

Flere nyheter: