reklame for Sheiken Bowling
Menu
Sander Sagosen mistet onsdagens Kiel-kamp på grunn av sykdom, men lagkameratene inntok tabelltoppen med borteseier. Foto: Toms Kalnins / NTB

Kiel vant uten syk Sagosen – overtok tabelltoppen

Sander Sagosen ble igjen hjemme i Kiel på grunn av sykdom da lagkameratene vant 31-25 over Erlangen i Bundesliga håndball. Det ga tabelltopp.

Av NTB | 05.05.2021 21:54:42

Sport: Lokalrivalen Flensburg-Handewitt greide nemlig bare 28-28 borte mot Göppingen. Begge lag har 47 poeng på 26 kamper, men nå er det Kiel som har overtaket i gullduellen.

Ifølge lokalavisa Kieler Nachrichten insisterer klubbledelsen på at Sagosen har avgitt negativ koronatest fem ganger siden han kom hjem fra landslagspausen, og at det bare er «en liten infeksjon» som holdt ham hjemme onsdag.

Harald Reinkind var på plass og scoret fire ganger for Kiel. Domagoj Duvnjak var lagets toppscorer med sju. Petter Øverby scoret en gang for Erlangen.

Gøran Johannessen og Magnus Rød scoret to mål hver for Flensburg-Handewitt, men de trengte henholdsvis fire og sju avslutninger. Hampus Wanne var toppscorer med sju mål, men etter hjemmelagets utligning med 40 sekunder igjen ble Mads Mensah Larsens forsøk på vinnermål i siste sekund blokkert.

Torbjørn Bergerud sto en omgang for Flensburg og hadde redningsprosent på snaut 20.

Kristian Bjørnsen scoret to mål da Wetzlar tapte hjemme for Lemgo Lippe.

(©NTB)

Flere nyheter: