Menu
KHV
Arkivbilde: Kjell Bua

KHV slår tilbake mot vegvesenet

Statens vegvesen kaster Karmøy-entreprenøren Karmøy Hauge og Vedlikehold (KHV) fra alle oppdrag denne uken. Nå har selskapet kontaktet advokat og slår tilbake mot påstandene fra vegvesenet.

Av Egil M Solberg | 14.04.2018 21:46:48

I en pressemelding skriver Karmøy-selskapet KHV AS at de er uenig i konklusjonene Statens vegvesen har truffet. Det statlige selskapet har valgt å utestenge KHV AS som underleverandør.

Beslutning bygger på en omfattende rapport om ulovlige arbeids- og lønnsforhold og svak faglig kvalitet på det utførte arbeidet.

Pressemeldingen er sendt fra selskapets advokatkontor i Haugesund.

– Fra KHVs side tar man selvsagt både det tidligere mottatte forhåndsvarselet fra Statens Vegvesen og dagens beslutning svært alvorlig, skriver advokat Jan Henrik Høines hos Eurojuris Haugesund.

Slår tilbake mot påstandene

Selskapet vil nå kjempe for å renvaske seg og kommer selv med en kraftsalve tilbake mot vegvesenet.

– KHV AS har en klar oppfatning av at firmaet har vært utsatt for en omfattende svertekampanje og angrep fra enkeltpersoner både innenfor og utenfor Statens Vegvesen. Disse har bidratt til at det har vært vanskelig for firmaet å håndtere denne saken den senere tid. Firmaet vurderer løpende hvordan man skal reagere på denne kampanjen, står det i pressemeldingen.

I pressemeldingen blir det videre opplyst at KHV AS har fått gode tilbakemeldinger. Dette både fra kunder og Vegvesenet på arbeid de tidligere har utført.