Menu
Barcelona-president Joan Laporta forsterker midtbanen med Franck Kessie. Også den danske forsvarsspilleren Andreas Christensen er klar for klubben. Foto: Joan Monfort / AP / NTB

Kessie og Christensen klare for Barcelona – fikk enorm utkjøpsklausul

Midtbanespiller Franck Kessie og midtstopper Andreas Christensen slutter seg til Barcelona. De har skrevet under hver sin avtale fram til 2026.

Av NTB | 04.07.2022 16:31:07

Sport: I kontraktene har Barcelona sikret seg en heftig utkjøpsklausul på 500 millioner euro. Det tilsvarer 5,1 milliarder kroner. Målet med en slik sum er å redusere risikoen for at spillerne blir kjøpt fri av en annen klubb.

Kessie forlot nylig Milan og Serie A da kontrakten hans gikk ut. Ivorianeren har lenge vært koblet til Barcelona, og mandag ble han offisielt klar. Noen timer senere kom også nyheten om Christensen-signeringen.

Begge har inngått en avtale for de neste fire årene.

Kessie signerte proffkontrakt med Atalanta i Serie A i 2015 før han tok steget til Milan i 2017 på en leiekontrakt. Han ble permanent Milan-spiller i 2019 og noterte 223 kamper for klubben. Han vant i vår Serie A med Milano-klubben.

Christensen kommer også til Barcelona på fri overgang. Dansken forlater Chelsea etter å ha vært under kontrakt med London-laget siden 2014.

(©NTB)

Flere nyheter: