reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Kellyanne Conway, her i samtale med justisminister William Barr i rosehagen i Det hvite hus, der president Donald Trump forrige lørdag nominerte dommer Amy Coney Barrett som kandidat til det ledige vervet som høyesterettsdommer. Foto: Alex Brandon / AP / NTB

Kellyanne Conway er koronasmittet

President Donald Trumps tidligere politiske rådgiver, Kellyanne Conway, bekrefter at hun er koronasmittet.

Av NTB | 03.10.2020 04:53:06

Medisin og helse: – I kveld testet jeg positivt for covid-19. Symptomene mine er svake, med lett hoste, og jeg føler meg i fin form. Jeg har innledet karantene etter råd fra leger, skriver Conway på Twitter.

– Som alltid, mine tanker går til alle som er berørt av denne globale pandemien, skriver hun videre.

Conway var til stede i Det hvite hus’ rosehage forrige lørdag der president Donald Trump presenterte dommer Amy Coney Barrett som kandidat til det ledige vervet som høyesterettsdommer. To senatorer som også var til stede i rosehagen, har i ettertid bekreftet at de har fått påvist koronasmitte.

(©NTB)

Flere nyheter: