fbpx
Menu
Keiino gjorde en god gjennomføring da det gjaldt som mest. Foto: Sebastian Scheiner / AP / NTB scanpix

Keiino: – Vi fikk så god energi fra publikum

Norge har bykset til en femteplass på oddslistene etter Keiinos framføring i Eurovision-finalen: – Vi ble møtte av et jublende folkehav, sier Alexandra Rotan.

Av NTB | 18.05.2019 22:49:44

Kultur og underholdning: – For en opplevelse! Vi ble møtt av et jublende folkehav, som ropte «Norway, Norway», og det var helt fantastisk. Vi fikk så god energi fra publikum, sier Keiinos Alexandra Rotan via NRKs pressekontakter.

Norge har klatret på den samlede oddsoversikten til Eurovisionworld. Fra torsdag kveld har vi hevet oss ti plasser opp fra 15.-plassen.

Rett etter klokka 23 norsk tid hadde alle landene vært på scenen, og avstemningen kunne begynne.

Norges bidrag er «Spirit In The Sky», skrevet av Alexandra Rotan, Henrik Tala, Tom Hugo Hermansen, Fred Buljo og Alexander N. Olsson. Låten er enkelt forklart en krysning mellom pop, folkemusikk og joik.

Nederland er fortsatt den største favoritten av de 26 deltakerlandene i finalen i Tel Aviv, og Duncan Laurence høstet masse applaus for «Arcade». Også russiske Sergej Lazarevs «Scream» slo godt an, i tillegg til hjemmehåpet Kobi Marimi med «Home», naturlig nok.

Norden er godt representert i toppen – med Sverige på fjerde- og Island på sjetteplass, ifølge oddsoversikten.

Norge ble møtt med massiv, taktfast klapping i det fulle pressesenteret – og mange joiket med.

Så langt er det nok Sverige som har skapt aller mest liv. Landet representeres av John Lundvik med låten «Too Late For Love».

(©NTB)

Flere nyheter: