fbpx
Menu
Tom Hugo Hermansen (til venstre), Alexandra Rotan og Fred Buljo utgjør gruppa KEiiNO. Bildet er tatt under prøvene onsdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

KEiiNO leverte – nå venter Eurovision-avstemningen

KEiiNO virket sikre under framføringen av «Spirit in the Sky» i Eurovision-semifinalen torsdag. Nå ligger finaleskjebnen i hendene på Europas TV-seere.

Av NTB | 16.05.2019 22:34:26

Kultur og underholdning: Under framføringen var det taktfast klapping i hele pressesenteret, og det hele ble avsluttet med jubel – ikke bare fra de norske journalistene.

Norge var nummer 15 på scenen og dermed blant de siste av de 18 artistene som opptrer i torsdagens semifinale, den andre i rekken.

Alle artistene introduseres med et postkort, denne gangen med dansing. Norges introduksjon er tatt opp i Judeaørkenen.

Tidligere torsdag kveld framførte svenske John Lundvik, en av de store favorittene, «Too Late For Love», også til enorm applaus i pressesenteret.

Svensken topper spillselskapenes lister sammen med Nederlands Duncan Laurence og «Arcade»., som skal på rett etter KEiiNO.

Torsdagens semifinale har blitt beskrevet som en «minifinale» og «dødens gruppe» fordi så mange av favorittene er mer der. Blant dem er også Russland, Aserbajdsjan og Sveits. Danmark er det siste nordiske landet i denne semifinalen.

Ti av landene går videre. Hvem det er, blir klart nærmere midnatt norsk tid.

(©NTB)

Flere nyheter: