reklame for Utvik Autoservice
Menu
Ola Vigen Hattestad og Ludvig gratulerer mamma Katja Visnar med sølv på lagsprinten under ski-VM i Seefeld. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Katja Visnar legger opp: – Gleder meg til kvalitetstid med Ludvig og Ola

Den slovenske langrennsprofilen Katja Visnar avslutter karrieren. Nå ser hun fram til å frigjøre tid til mannen Ola Vigen Hattestad og sønnen Ludvig.

Av NTB | 18.05.2020 14:03:42

Sport: Visnar offentliggjorde beslutningen om å legge opp på sin Instagram-konto mandag.

36-åringen tok sølv på lagsprinten under VM i Seefeld i fjor vinter. I verdenscupen har det blitt tre pallplasseringer individuelt i karrieren. Den siste av dem kom helt tilbake i 2014.

«Det er tid for å ta farvel og lukke et kapittel i livet mitt. Langrennseventyret mitt har vært fantastisk, med mange fine minner som jeg aldri vil glemme», skriver Visnar.

«Jeg gleder meg til det neste kapittelet i livet og å tilbringe mer kvalitetstid med Ludvig og Ola», fortsetter hun.

Visnar og Hattestad ble foreldre i 2015.

Hattestad, som selv la opp i 2018, har de siste sesongene vært landslagstrener for Visnar og de øvrige slovenske løperne. Den siste tiden har han samtidig vært nevnt som en høyaktuell kandidat til den ledige jobben som norsk landslagstrener.

Geir Endre Rogn har de siste sesongene delt treneransvaret for de norske langrennskvinnene med Ole Morten Iversen. I vår takket han for seg i jobben.

Hattestad, som tok både VM- og OL-gull i sin innholdsrike karriere, har vært pekt ut som en mulig arvtaker.

(©NTB)

Flere nyheter: