reklame
Menu
ARKIVBILDE: Norsk Tipping

Karmøybu ble millionær

En mann fra Håvik på Karmøy ble fredag kveld én million kroner rikere i spillet Nabolaget fra Norsk Tipping. Flere vinnere i kommunen vant også pene summer.

Av Egil M Solberg | 24.04.2020 21:18:32

Nabolaget: Det ble Nabolaget-millionvinner fra Karmøy og fem andre nabolag som også slo til fredag 24. april.

Gladest ble Karmøybuen som så trekningen på Norsk Tipping-appen. Han fikk se telleverket gå helt til en million kroner.

– Jeg satt og snakket med moren min da Nabolaget-trekningen kom inn på mobilappen, så jeg fortalte at jeg hadde blitt hovedvinner i Nabolaget. Hun trodde meg ikke, men jeg bare jublet, sier den fornøyde millionvinneren i Nabolaget til Norsk Tipping.

Vinneren er en mann fra Håvik på Karmøy.

– Det er første gang jeg har vunnet så mye. Jeg har riktignok kjøpt et hus en gang, men da gikk pengene den andre veien. Dette er første gangen jeg har opplevd at millionen har gått inn på konto, sier han og humrer.

Naboen ville feire

– Naboen ringte og spurte om jeg hadde vunnet i Nabolaget, for han hadde selv vunnet 100 000 kroner og ville feire. Jeg må nok slå til på invitasjonen, slik at jeg får komme meg litt nedpå, sier mannen som fortsatt sier at han er høy på vinnerglede.

– Jeg så telleverket i appen telte meg ned helt inn til millionen og det var gøy, sier mannen som hadde klare planer for premien.

– Den skal brukes til å nedbetale gjeld, sier dagens mann i Nabolaget, som måtte legge på da familien krevde sitt.

– Jeg beklager, men nå ringer moren min igjen, så jeg må nesten ta den sier han og ler.

Flere vinnere fra Karmøy

Fem heldige spillere fra Håvik på Karmøy vant 100.000 kroner som hovedvinnerens nærmeste nabo.

Det er også mange andre vinnere som får mindre premier, fra 10 000 kroner og ned til en femtilapp.

Flere nyheter: