Menu
Norges tennishåp Casper Ruud er ferdig med karantenen i Australia lørdag. Australian Open skal etter planen begynne 8. februar. Foto: Heiko Junge / NTB

Karantenen straks over for Ruud og co. i Australia

Mange av tennisstjernene i Australia har gjort seg ferdig med sin 14 dager lange karantene. Novak Djokovic har allerede spilt foran fulle tribuner i Adelaide

Av NTB | 29.01.2021 08:23:10

Sport: Kampen var en oppvisningskamp, og før oppgjøret meldte verdenseneren forfall, og Filip Krajinovic møtte i stedet opp mot Jannik Sinner.

Djokovic oppga at blemmer i den ene hånden var årsaken. Men plutselig dukket 33-åringen opp og vant det andre settet mot Sinner 6-3. Da hadde allerede Krajinovic vunnet det første settet.

Følelsene var så sterke i meg at jeg måtte komme meg ut på banen i dag, sa Djokovic. Å se fulle tribuner – jeg måtte spille, sa han, ifølge nyhetsbyrået AAP.

Instagram har Casper Ruud lagt ut en video der han sitter på en treningssykkel samtidig som han ser på Viktor Hovland og de andre golferne på PGA-touren og NBA i USA. Hans karantene er over lørdag.

Rafael Nadal, Simona Halep, Naoma Osaka og Serena Williams var blant spillerne som fikk slippe ut av karantenen fredag.

Det er ikke meldt om noen nye smittetilfeller i turneringen.

I løpet av søndag vil omkring 500 spillere være ute av karantenen i Melbourne og Adelaide. Australian Open starter 8. februar.

(©NTB)

Flere nyheter: