reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Snart er også Dynamo Dresden tilbake i kampen om ballen i tysk Bundesliga, etter å ha vært gjennom to ukers karantene som følge av positive virustester. Foto: Uwe Anspach, Pool via AP / NTB scanpix

Karantenen over, Dynamo Dresden trener igjen

Den tyske fotballklubben Dynamo Dresden har fullført 14 dagers karantene etter positive koronavirustester og var lørdag tilbake på treningsfeltet.

Av NTB | 23.05.2020 22:17:54

Sport: – Etter alle begrensninger vi har måttet tåle de siste ukene og månedene, gir det stor glede endelig å kunne utfolde oss med ballen i føttene. Det viste guttene i dag, sa trener Markus Kauczinski til Bild.

Lokale helsemyndigheter sendte hele Dynamo Dresden-laget i karantene da to av spillerne testet positivt på koronaviruset. Det førte til at lagets tre første kamper etter gjenstarten av tysk fotball ikke kunne spilles som oppsatt.

Det gjelder også onsdagens kamp mot Arminia Bielefeld, fordi alle lag må i en ukelang treningsleir isolert fra omverden før de får spille kamp.

Nå venter et knalltøft program på laget som er sist på tabellen i 2. Bundesliga. Dynamo Dresden spiller sin første kamp mot Stuttgart søndag 31. mai. Det blir den første av ni kamper på 29 dager.

– Sportslig sett har vi ryggen mot veggen. Om vi greier å berge plassen så har vi utrettet noe storartet. Vi kan bare greie det sammen, sier klubbdirektør Ralf Minge.

Dynamo Dresden har seks poeng opp til trygg plass.

(©NTB)

Flere nyheter: