Menu
Rosenborgs Tore Reginiussen etter eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Molde på Lerkendal stadion 13. desember. Det ble hans siste kamp for klubben. Foto: Ole Martin Wold / NTB.

Kaptein Reginiussen ferdig i RBK

Tore Reginiussen (34) har spilt sin siste kamp for Rosenborg og blir ikke med klubben videre inn i en ny sesong.

Av NTB | 18.12.2020 13:38:42

Sport: Midtstopperen endte opp med 271 kamper for klubben. Det ble også 28 mål på ham. Det siste scoret han mot Molde i sin aller siste kamp.

– Det har vært en fantastisk reise, og jeg er ekstremt takknemlig for alt jeg har fått oppleve i Rosenborg. Kontrakten min gikk ut, og jeg har forståelse og respekt for at klubben prioriterer annerledes neste år. Med tanke på pandemien og alt det har ført med seg er det selvfølgelig trist at dette ble siste sesongen. Jeg skulle gjerne avsluttet foran et fullsatt Lerkendal, men jeg kommer tilbake på besøk når alt er tilbake ved normalen, sier veteranen til RBK.no.

Rosenborgs sportslige leder, Mikael Dorsin, sier at Reginiussen skal takkes ordentlig av på Lerkendal neste sesong.

Tore Reginiussen har spilt i Rosenborg siden 2012-sesongen.

(©NTB)

Flere nyheter: