Menu
Simon Kjær sier han er klar for kamp mot Australia. Foto: Petr David Josek / AP / NTB

Kaptein Kjær friskmelder seg selv til gruppefinalen

Simon Kjær og Andreas Skov Olsen regner begge med at de er klare for onsdagens avgjørende VM-kamp mot Australia.

Av NTB | 26.11.2022 22:47:24

Sport: – Jeg forventer at jeg kan spille på onsdag, hvis ikke blir jeg gal. Det var derfor jeg ble spart i dag. Vi skulle ikke risikere at det ble verre, sa Kjær etter lørdagens 1-2-tap for Frankrike.

Han sto over kampen på grunn av trøbbel med låret. Det var landslagssjef Kasper Hjulmand som tok avgjørelsen.

– Det var riktig beslutning ikke å spille med meg. Jeg kunne nok kjempet meg gjennom et eller annet antall minutter, men jeg hadde en god dialog med Kasper. Han tok beslutningen, for jeg kunne ikke tatt den selv, sa Kjær.

I motsetning til Kjær var Andreas Skov Olsen ikke på benken. Kantspilleren er i likhet med Kjær klar for kamp igjen, ifølge Hjulmand.

– Jeg regner med at begge er klare, sier han.

Danmark må vinne over Australia for å gå til VMs åttedelsfinale.

Danmark har allerede mistet midtbanemann Thomas Delaney med skade.

(©NTB)

Flere nyheter: