Menu
Bodø/Glimts trener Kjetil Knutsen og Romas Chris Smalling under kampen mellom Bodø/Glimt og AS Roma på Aspmyra stadion. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Kaotisk og ampert i Bodø etter Glimt-seier over Roma – «kokte over» for Knutsen

Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen innrømmer at det gikk småhett for seg etter 2-1-seieren over Roma i første kvartfinalekamp i conferenceligaen i fotball.

Av NTB | 08.04.2022 06:49:34

Kriminalitet og rettsvesen: Etter oppgjøret steg temperaturen inne i garderobeområdet på Aspmyra stadion.

Både Knutsen og Roma-trener José Mourinho snakket med politiet etter episoden på Aspmyra torsdag kveld, melder TV 2.

– Det har vært en tildragelse mellom de to lagene i spillertunnelen etter kampen, sa innsatsleder i Nordland politidistrikt Kristian Karlsen til kanalen.

Han sier det ikke var snakk om vold, men «litt knuffing» og at ingen ble skadd. Ingen av partene ønsket heller å anmelde forholdet, opplyser han.

NTB har kontaktet Uefa for å få en kommentar, men forbundet har ikke besvart henvendelsene.

Dersom det opprettes en disiplinærsak, vil denne trolig behandles i løpet av en dag eller to. Returkampen spilles torsdag neste uke.

Knutsen fortalte selv om amper stemning mellom ham og Roma-benken.

– Det var en assistent som oppførte seg som en tulling. Han hakket på meg før kampen og holder på med det under hele kampen. Det er så lite fair play som det går an å forstyrre min jobb. Det kokte over to ganger, sa Knutsen til NRK.

Begge kanalene erfarer at Glimts versjon er at det derimot var keepertreneren til Roma som startet opptrinnet.

– Vi ser ikke veldig alvorlig på det. Det skjer mer alvorlige ting ute på byen i Bodø en lørdagskveld. Slik det ser ut nå, er det ikke aktuelt å gå videre med en politietterforskning, sa innsatsleder Karlsen til Avisa Nordland.

Saken har naturlig nok fått stor oppmerksomhet i italienske medier.

Roma står med to tap og en uavgjort på sine tre møter med Glimt.

Derimot vil Det europeiske fotballforbundet (Uefa) trolig åpne disiplinærsak.

Roma-kaptein Lorenzo Pellegrini sier til Sky Sport Italia at han er «sjokkert» og at det var Glimt-trener Knutsen som angrep Romas keepertrener Nuno Gomes, melder TV 2 og NRK.