Menu
Endelig fikk Englands lagkaptein Harry Kane ballen i mål i EM-sluttspillet, og for første gang på 55 år er Tyskland slått i utslagsrundene i et sluttspill. Kane sier at det er mer jobb å gjøre, for spillerne vil tilbake til Wembley. Foto: Andy Rain, Pool via AP / NTB

Kane: – Vi gir oss ikke nå

Englands lagkaptein Harry Kane scoret omsider sitt første EM-mål da han kort før slutt fastsatte resultatet i 2-0-seieren over Tyskland på Wembley.

Av NTB | 29.06.2021 21:09:00

Sport: – Å høre Wembley-stemningen som den var i dag er noe ingen av oss kommer til å glemme, sa Kane.

– Ingen av oss har lyst til å gi oss med dette. Lørdag har vi en veldig viktig kamp i Roma. Vi vil vinne den, for vi vil tilbake hit til Wembley.

Begge semifinaler og finalen i EM spilles på Englands landslagsarena.

Kane fikk mye kritikk for prestasjonene i gruppespillet, der han greide bare én avslutning på mål i løpet av tre kamper. Tirsdag var han i lange perioder usynlig, men det siste kvarteret var han involvert i forspillet til ledermålet, før han selv punkterte kampen.

– Jeg har alltid sagt at som spiss må du være klar når den neste sjansen kommer. Spisser ønsker alltid å score mål, og følelsen er veldig god. Jeg håper jeg scorer noen til i EM, sa han.

– I dag taklet vi presset og slo et stort lag. Vi viste alle gjenværende lag i turneringen hvor farlige vi er. Vi har holdt nullen i hele EM. Det gir oss selvtillit, men vi må holde konsentrasjonen oppe og prestere på topp.

(©NTB)