Menu
Harry Kane avviser at han har nektet å møte opp til Tottenham-trening. Foto: Carl Recine / AP / NTB

Kane såret over anklager: – Har aldri nektet å trene

Harry Kane slår tilbake etter oppslag om at han vil streike seg bort fra Tottenham. Han liker dårlig at det er sådd tvil om hans profesjonalitet.

Av NTB | 06.08.2021 19:31:24

Sport: Stjernespissen har tidligere gjort det klart at han ønsker en overgang til en ny klubb, men avfeier i et innlegg på Twitter at han prøver å presse Tottenham til et salg.

«Selv om jeg ikke vil gå inn på detaljene i situasjonen, vil jeg være klar på at jeg aldri ville og aldri har nektet å trene. Jeg vender tilbake til klubben i morgen», skriver Kane fredag kveld.

Tidligere i uken rapporterte flere engelske medier at 28-åringen ikke dukket opp til sine første Tottenham-treninger etter ferien. Raskt kom det beskyldninger om at han uteble for å tvinge fram en overgang.

Kane hadde ikke uttalt seg offentlig siden fotball-EM, men fredag brøt han tausheten.

«Det er nesten ti år siden jeg debuterte for Spurs. I alle disse årene har dere – fansen – utelukkende vist meg støtte og kjærlighet. Derfor er det sårende å lese kommentarer som reiser tvil om min profesjonalitet», tvitret storscoreren.

Kane har tre år igjen av kontrakten med Tottenham. Klubbformann Daniel Levy skal være svært lite interessert i å selge sin beste spiller.

Angriperen gikk gradene i Tottenhams akademi før han ble førstelagsspiller. Han står med 221 mål på 336 kamper.

England-kapteinen er i lang tid blitt koblet til Manchester City. Den regjerende Premier League-mesteren har heller ikke lagt skjul på sin interesse. City-manager Pep Guardiola sa fredag at han gjerne vil ha Kane om Tottenham går med på å selge.

Videre skriver Kane at han aldri ville satt forholdet til Tottenham-fansen på spill. Den siste ukens medieoppslag fikk mange Spurs-supportere til å uttrykke sinne og frustrasjon i sosiale medier.

(©NTB)

Flere nyheter: