Menu
Raphaël Varane var bare på banen i 37 minutter tirsdag før han måtte av med en lårskade. Foto: Luca Bruno / AP / NTB

Kan gå mot stopperkrise for Solskjær før byderbyet: – Vi må tenke på hva vi gjør

Raphaël Varane måtte av med skade mot Atalanta tirsdag. Forsvarsproblemene hoper seg opp for Ole Gunnar Solskjær før lørdagens storkamp mot Manchester City.

Av NTB | 03.11.2021 09:23:00

Sport: Franskmannen var ute i to uker i oktober og mistet tre Manchester United-kamper med lysketrøbbel. Han var tilbake og spilte 90 minutter i 3-0-seieren over Tottenham søndag. Tirsdag var 28-åringen bare på banen i 37 minutter før han måtte gi seg med en lårskade.

– Han ville ikke risikere noe. Den første evalueringen ser ikke bra ut. Vi krysser fingrene, sa Solskjær om Varane etter kampen.

Skaden til franskmannen førte til at Solskjær ble tvunget til å endre formasjon fordi han ikke hadde flere stoppere tilgjengelig. Victor Lindelöf sto over Champions League-oppgjøret som følge av en liten skade, og det er uvisst om svensken rekker byderbyet mot Manchester City lørdag.

Dermed er det godt mulig at Solskjær bare har Eric Bailly og Harry Maguire til disposisjon.

– Eric (Bailly) og Harry (Maguire) er klare. Så kan vi kanskje bruke Luke Shaw eller (Aaron) Wan-Bissaka inne der (som midtstopper). Vi må tenke på hva vi gjør til lørdag. Det blir en tøff kamp, sa Solskjær.

Bailly fikk tirsdag sine første minutter for United siden 22. september og har bare vært på banen i to kamper denne sesongen, mens Maguire har vært svært varierende innledningsvis.

– Jeg vet ikke om han er skadet eller om han er bakfull fra EM, men det ser bare ikke bra ut. Han er over alt, sa Paul Scholes om kaptein Maguire etter tirsdagens poengdeling.

United er nummer fem i Premier League med 17 poeng etter ti kamper, mens City ligger på 3.-plass med 20 poeng. Chelsea leder med 25 poeng.

(©NTB)