Menu
Kristiansunds trener Christian Michelsen forsterket stallen. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Kamerunsk spiss klar for Kristiansund

Den kamerunske spissen Faris Pemi er etter en langdryg prosess klar for eliteserieklubben Kristiansund. Overgangen forutsetter arbeidstillatelse.

Av NTB | 18.05.2020 13:03:20

Sport: – Vi er veldig godt fornøyd med å få på plass signeringen av Faris Pemi Moumbagna, med forbehold om at han innvilges arbeidstillatelse, sier sportslig leder i Kristiansund, Kenneth A. Leren, på klubbens hjemmeside.

Pemi kommer fra Rainbow FC i Kamerun og var på lån i amerikanske Betlehem Steel forrige sesong. Han har U-landslagskamper for Kamerun.

Kristiansund har måttet vente lenge på visum, og Femi kom dessuten til Norge dagen før nedstengningen hadde startet på grunn av koronaviruset.

– Tålmodigheten til spiller, agent og oss som klubb har blitt satt på prøve, men alle involverte har vært nødt til å ta innover seg den spesielle situasjonen verden har vært i de to siste månedene, sier Leren.

– Jeg veldig glad for å signere med Kristiansund. Det har vært en lang reise på mange måter. Nå ser jeg fram til å gjøre mye bra sammen og vinne kamper. Dette er den beste plassen for meg å prestere, sier Pemi.

Kristiansund innleder årets sesong borte mot Rosenborg 16. juni.

(©NTB)

Flere nyheter: