Menu
Markus Kaasa forlater Odd og blir Molde-spiller. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Kaasa fullførte Molde-overgangen

Midtbanespilleren Markus Kaasa (24) er solgt fra Odd til Molde. Han har skrevet under en kontrakt med romsdalingene fram til og med 2025-sesongen.

Av NTB | 17.01.2022 16:21:32

Sport: Eliteserieklubbene bekreftet overgangen mandag. De første ryktene om salget begynte å svirre for alvor forrige uke.

– Det føles veldig bra! Jeg følte det var på tide å ta et steg videre, og da Molde kom på banen, var det ikke så mye tvil. Det er en fin klubb som spiller god fotball, noe jeg har vært fan av i mange år. Førsteinntrykket er solid, så nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier Kaasa til Moldes nettsted.

Han bytter klubb etter å ha vært en del av Odd-systemet siden 2013. Debuten i Eliteserien gjorde han i november 2017, og siden fikk han 111 kamper og scoret sju mål for laget fra Skien.

– Forhandlingene med Molde har pågått en stund, og vi er glade for at vi nå har kommet til en enighet med klubben. Kaasa har hatt en veldig fin utvikling og er en spiller som klubben har satt stor pris på, sier Odds sportssjef Tore Andersen i en uttalelse.

(©NTB)