Menu
Duván Zapata sklir ballen i tverrliggeren og i mål for Atalanta borte mot Juventus. Foto: Fabio Ferrari / LaPresse / AP / NTB

Juventus trøbler videre i Serie A – nytt hjemmetap etter politirazzia

Det er mye som ikke stemmer i Juventus for tiden. Lørdag ble storklubben slått 1-0 av Atalanta og påført sitt tredje hjemmetap i Serie A denne sesongen.

Av NTB | 27.11.2021 23:00:20

Sport: Duván Zapata gjorde oppgjørets eneste scoring etter en snau halvtime. Innen i vertenes målgård nærmest skled han ballen inn via tverrliggeren.

Juventus har hanglet i lang tid. Heller ikke lørdag greide laget å slå tilbake foran eget publikum. Tidligere i høst har Torino-klubben tapt hjemme mot Empoli og Sassuolo.

I midtuken ble Juventus rundspilt og banket 4-0 av Chelsea i London i mesterligaen. Sist sesong tok de svart- og hvitkledde seg til den gjeveste europacupen med et nødskrik. Det blir tøft å gjenta det.

Etter 14 kamper ligger Massimiliano Allegris menn helt nede på 8.-plass med 21 poeng. Det skiller sju poeng opp til nettopp tabellfirer Atalanta etter lørdagens kamp.

– Juventus er et lag som bør kunne kjempe om topp-fire-plassering, men vi sliter med å score mål og ligger litt bak de andre. Vi må være realister. Om vi ligger der vi er etter 14 kamper så er det så gode vi er i øyeblikket, sa Allegri.

Morten Thorsby spilte hele kampen da Sampdoria vendte til 3-1 over Hellas Verona, mens Kristoffer Askildsen var ubenyttet reserve.

Søndag skal tetduoen i aksjon. Napoli og Milan, som begge er ett poeng foran Inter, har hjemmefordel mot henholdsvis Lazio og Sassuolo.

Fredag tårnet problemene seg ytterligere opp for Torino-klubben da politiet gjennomførte en razzia i klubbens lokaler. Det settes i forbindelse med en etterforskning knyttet til mistanker om økonomisk kriminalitet blant annet ved spilleroverganger.

Inter styrket grepet om 3.-plassen med 2-0-seier borte mot Venezia etter scoringer av Hakan Çalhanoglu og Lautaro Martínez. Dennis Johnsen spilte den siste halvtimen for Venezia.

(©NTB)

Flere nyheter: