Menu
Karim Benzema ble omfavnet av lagkameratene etter å ha snudd kampen i sluttminuttene. Foto: Alberto Saiz / AP / NTB

Junior og Benzema snudde for Real Madrid – sikret tre poeng mot Valencia

Real Madrid så lenge ut til å gå på en smell mot Valencia, men i løpet av noen få minutter like før slutt snudde Vinicius Junior og Karim Benzema til 2-1-seier.

Av NTB | 19.09.2021 23:07:15

Sport: Fem minutter før full tid fikk Junior ballen av Benzema inne i feltet. Fra skrått hold satte brasilianeren ballen via en Valencia-spiller og i nettet. Knappe tre minutter senere var det Junior som serverte Benzema, og franskmannen kunne sørge for tre poeng hjem til hovedstaden.

20 minutter tidligere var det Hugo Duro som fra skrått hold satte ballen i lengste hjørne og sendte Valencia i ledelsen. Duro spilt sist sesong for Real Madrids reservelag og fikk også noen innhopp for førstelaget.

Det mest dramatiske før pause skjedde etter en knapp halvtime spilt. Maxi Gómez ble flott slått gjennom høyt på banen, men ble stanset David Alaba like utenfor sekstenmeteren. Valencia-spilleren ropte på både frispark og kort, men tross sjekk hos VAR ble det ikke dømt i situasjonen.

Valencia, som endte på en skuffende 13.-plass i La Liga sist sesong, hadde fått en god start på årets sesong og kom til søndagens kamp med tre seirer og én uavgjort. Etter fem runder har de kun de to Madrid-lagene foran seg på tabellen. Real Madrid leder to poeng foran Atletico Madrid.

(©NTB)

Flere nyheter: