Menu
Julie Blakstad (til h.) gratulerer Ada Hegerberg med scoring i VM-kvalifiseringskampen mot Kosovo. Blakstad har testet positivt på koronaviruset og er isolert fra resten av troppen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Julie Blakstad koronasmittet – isolert fra landslagstroppen

Julie Blakstad har testet positivt på koronaviruset og er isolert fra resten av landslagstroppen før tirsdagens VM-kvalifiseringskamp mot Polen.

Av NTB | 10.04.2022 11:04:32

Medisin og helse: Manchester City-spilleren testet positivt allerede fredag, dagen etter at hun spilte i 5-1-seieren mot Kosovo.

– Julie hadde symptomer i går, men jeg har ingen status for henne i dag, for vi lot henne reise hjem til Hamar. Så får vi se hva som hender med henne videre, sa landslagssjef Martin Sjögren til NTB etter søndagens trening.

Det er det tredje smittetilfellet under samlingen, og Sjögren medgir at han er litt urolig for at det kan bli flere.

– Det er klart at det ligger der hele tiden, men vi er nøyaktige og følger alle protokoller. Vi er veldig heldige som ikke har hatt smitte før denne samlingen, men denne gang fikk vi det. Vi har en god plan for å ta oss av det medisinsk, sa han.

– Maren og Guro har knapt hatt symptomer i det hele tatt, og de frisknet til veldig kjapt. Begge trente for fullt i dag. Guro sier at kroppen føles helt fin, sa Sjögren.

Mjelde testet positivt ved ankomst til samlingen sist mandag, Reiten kampdagen torsdag.

Norge møter Polen på Ullevaal stadion tirsdag og vil med seier være veldig nær en VM-plass.

Chelsea-spillerne Maren Mjelde og Guro Reiten, som mistet kampen mot Kosovo på grunn av koronasmitte, er begge ute av isolasjon og tilbake i trening.

Thea Bjelde fra Vålerenga er hentet inn i troppen. Hun har sluttet seg til troppen etter U23-landslagets samling i Portugal.

(©NTB)

Flere nyheter: