reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Julian Ryerson får ikke spille flere kamper for Union Berlin i inneværende sesong som følge av en kneskade. Foto: Odd Andersen / AP / NTB scanpix

Julian Ryerson ute resten av sesongen

Sesongen er over for Julian Ryerson. Union Berlin-spilleren pådro seg en kneskade i søndagens 1-4-tap mot Borussia Mönchengladbach.

Av NTB | 01.06.2020 14:47:58

Sport: Ryerson var svært uheldig og ble skadd etter kun 25 sekunder på banen i søndagens tap. Dagen etter opplyser Berlin-klubben på sitt nettsted at sesongen er over for sørlendingen nåpr fem runder gjenstår.

– Det er tungt, selvfølgelig. Det er kjedelig ikke å bidra i innspurten nå, som er kjempeviktig for klubben, sier Ryerson til TV 2.

En god nyhet er at 22-åringen slipper å operere.

– Det går overraskende greit. Det gjør selvfølgelig litt vondt, men jeg har ikke hatt behov for smertestillende. Det var kjapt og ryddig etter kamp. De har kjempefasiliteter i Gladbach, og jeg var ute av MR-maskinen før kampen var ferdig. Alt som skjedde etterpå var kjempebra, sier han.

Ryerson har startet tre kamper og fått elleve innhopp for kultklubben fra Øst-Berlin i inneværende Bundesliga-sesong.

Union Berlin har seks poeng ned til nedrykksplasserte Werder Bremen. Vinner Bremen-klubben onsdagens hengekamp mot Eintracht Frankfurt, vil laget passere Fortuna Düsseldorf, som er fire poeng bak Union.

(©NTB)

Flere nyheter: