fbpx
Menu
Jostein Flo er sykmeldt fra jobben som sportssjef i Strømsgodset på grunn av hjerteflimmer. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Jostein Flo sykemeldt på grunn av hjerteflimmer

Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo er sykemeldt på grunn av problemer med en hjerteklaff. Onsdag sluttet hovedtreneren av helsemessige årsaker.

Av NTB | 16.05.2019 11:19:22

Sport: Drammens-klubben melder på sin hjemmeside at Flo (54) i en periode har hatt hjerteflimmer og at han har vært under medisinsk oppfølging. Klubblege Erik Dag Knudsen sier at det har vært problemer med en hjerteklaff.

– Jeg har sannsynligvis hatt dette en stund, og derfor er det bra at det avdekkes og utredes nærmere av sakkyndige mennesker. Dette er mest sannsynlig arvelig. Jeg har fått veldig god oppfølging her og er i de beste hender. Nå ser jeg fram til å få fikset klaffen og komme tilbake til normal hverdag, sier Flo.

Klubblege Knudsen sier at videre behandling vil bli vurdert etter at utredningen er gjort.

– Operasjon kan være en mulighet. Det er i så fall en helt kurant sak, sier han

Onsdag ble det kjent at Strømsgodsets hovedtrener Bjørn Petter «BP» Ingebretsen gir seg på grunn av helseproblemer. Ingebretsen ble rammet av et mindre hjerteinfarkt i 2016. Sammentreffet med Flos sykemelding omtales som helt tilfeldig. Flo sier selv følgende om at Ingebretsen slutter:

– Det er trist at BP må gi seg. Vi skal huske at BP har lagt mye i potten for å snu motgangen, og det har vært en krevende prosess. Vi ønsket alle at dette skulle lykkes, men totalbelastningen ble for stor. Det må vi ha respekt for, sier Flo.

(©NTB)

Flere nyheter: