Menu
Viktor Hovland startet meget bra i Florida fredag, men skulle senere slite litt mer. Foto: Gerald Herbert / AP / NTB

Jojo-spill hemmet Hovland på PGA-touren – Ventura misset cuten

Viktor Hovland fikk en forrykende åpning på fredagens runde av PGA-turneringen i Florida, men senere la tre bogeyer en kraftig brems på det hele.

Av NTB | 01.05.2021 01:39:37

Sport: Oslo-gutten ligger på en delt 24.-plass etter halvspilt turnering. Det er fire hakk opp etter åpningsrunden, men en stund lå det an til et langt større oppsving.

Hovland spilte seg til tre birdier på rappen i løpet av de seks første hullene, og han greide to til på andre halvdel av runden. Dessverre pådro han seg også tre bogeyer.

Totalt gikk Hovland runden to slag under par. Han har hele åtte slag opp til den amerikanske lederduoen Keegan Bradley og Sam Burns.

Også torsdag trengte Hovland 69 slag. Han startet fredagen med to hull på par, og spilte seg deretter til en pen birdie-rekke. 23-åringen gikk i gang med runden på banens tiende hull, og noterte seg for birdie både på hull nummer 12, 13 og 14.

Deretter ble det par på hull nummer 15 og en liten nedtur i form av en bogey på hull 16. Hovland hadde en god mulighet til en ny birdie på det sistnevnte hullet, men trøblet med å få ballen ned i koppen.

Han fikk derimot birdie umiddelbart da han startet på siste halvdel. Også to hull senere gikk han ett slag under par, men trøblet med bogeyer på to av de fire neste hullene.

Kristoffer Venturas problemer på golfbanen fortsatte også på dag to. Nordmannen hadde riktignok seks birdier, men sju bogeyer og en dobbeltbogey gjorde det umulig å greie cuten.

Grensen lå på ett slag under par, og den var Ventura fire slag unna å innfri. Han endte på en delt 114.-plass.

(©NTB)

Flere nyheter: