Menu
John Obi Mikel er ferdig i Trabzonspor. Det skjer rett etter at han kritiserte den tyrkiske ligaen for å spille videre under koronaviruskrisen. Foto: Pontus Lundahl, TT / NTB scanpix

John Obi Mikel ferdig i Trabzonspor

John Obi Mikel har spilt sin siste kamp for Trabzonspor. Ifølge klubben er partene blitt enige om å avslutte kontrakten hans, som løp til sommeren 2021.

Av NTB | 17.03.2020 20:47:37

Sport: Den tidligere Chelsea-stjernen, som i begynnelsen av karrieren spilte for Lyn i norsk eliteserie, kom til den tyrkiske klubben i fjor sommer og har bidratt til at laget i øyeblikket leder tyrkisk eliteserie.

Sist helg kritiserte Mikel i en melding på Instagram den tyrkiske ligaen for å spille videre under koronavirusutbruddet.

– Det er mer i livet enn fotball. Jeg føler meg ikke komfortabel og ønsker ikke å spille fotball i denne situasjonen. Alle burde være hjemme hos familien og sine kjære i denne avgjørende tiden. Sesongen burde avlyses når verden opplever så turbulente tider, skrev han.

Mikel var ubenyttet reserve i søndagens toppkamp mot Basaksehir, og tirsdag var hans tid som Alexander Sørloths lagkamerat over.

En annen tidligere Premier League-profil, Daniel Sturridge, forlot tidligere i måneden Trabzonspor da han ble utestengt for å ha gitt innsideinformasjon i forbindelse med veddemål på overganger.

(©NTB)

Flere nyheter: