Menu
Stefan Johansen scoret for QPR lørdag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Johansen-fulltreffer bidro til storseier for QPR – Norwich nær opprykk

Stefan Johansen fikk solid treff fra distanse og scoret sesongens tredje ligamål da Queens Park Rangers slo Sheffield Wednesday 4-1 i engelsk fotball lørdag.

Av NTB | 10.04.2021 18:53:20

Sport: Norges tidligere landslagskaptein sto bak 2-1-målet tidlig i annen omgang i det som til slutt ble en meget komfortabel seier for QPR.

Finnmarkingen fikk godt treff fra distanse og kunne fornøyd se ballen suse inn i nettet bak Wednesday-keeper Joe Wildsmith.

Lagkamerat Lyndon Dykes økte til 3-1 like etter, og på tampen av kampen fastsatte Chris Willock resultatet til 4-1.

Seieren betyr at QPR ligger på 11.-plass på tabellen. Johansen og lagkameratene har i tillegg én kamp til gode på de fleste lagene foran seg.

På toppen av tabellen tok Alexander Tettey og Norwich en ny viktig seier i kampen for opprykk til Premier League. Kieran Dowell scoret kampens eneste mål i borteoppgjøret mot Derby.

De tre poengene betyr at Norwich kun mangler én seier på å innkassere Premier League-billetten. Fem kamper gjenstår å spille.

Tettey kom inn som innbytter i sluttminuttene og var med å sikre seieren lørdag. Ørjan Nyland så hele kampen fra kanarifuglenes benk.

(©NTB)

Flere nyheter: