Menu
Manchester City fortsetter å vinne i ligaen. Lørdag ble Watford slått. Foto: Jon Super / AP / NTB

Jesus herjet da City knuste Watford – la press på Liverpool

Gabriel Jesus scoret fire mål da Manchester City hadde få problemer med å slå Joshua Kings Watford 5-1 i Premier League lørdag.

Av NTB | 23.04.2022 18:04:37

Sport: Dermed ligger presset på tabelltoer Liverpool. De rødkledde møter Everton til et byderby søndag, og den kampen må høyst trolig vinnes om de fortsatt skal ha håp om ligagullet. City har nå en luke på fire poeng med en kamp mer spilt.

Gabriel Jesus scoret to mål i løpet av de første 23 minuttene, før han fullbyrdet hattricket med en straffescoring like etter pause. Det var hans første hattrick i ligaen.

Hassane Kamara reduserte for Watford, til ingen nytte.

– I dag var det min dag. Vi spilte veldig bra og skapte masse sjanser, og det er det vi trenger å gjøre. Det er mitt første hattrick i Premier League. Jeg er veldig fornøyd med tre poeng, sa Jesus til Sky Sports.

– Vi må gjøre jobben vår, og ikke se til dem. Vi vet at de har mange fantastiske spillere og kan vinne alle kampene. Vi er i front, men det er en jobb igjen, sa Jesus.

Med seieren ble City også historiske. De er det første laget i det engelske ligasystemet til å vinne 15 strake kamper mot samme motstander uavhengig av turnering. Den første seieren kom 5. januar 2013, da City vant 3-0 i FA-cupen.

Joshua King var med i startoppstillingen til Watford for første gang siden 1. mars, men greide ikke å markere seg stort. Han spilte hele kampen.

Watford styrer mot nedrykk og har sju poeng opp til Everton på sikker plass med fem kamper igjen. Everton har imidlertid to kamper til gode. En av de kampene er mot tabelltoer Liverpool.

Han mener at de må fokusere på hva de selv må gjøre kontra hva tittelrival Liverpool gjør.

Siden den gang har de lyseblå herjet med London-laget. 8-0-seieren i ligaoppgjøret i september 2019 er den største seiersmarginen mellom lagene.

(©NTB)