Menu
Jesse Lingards tid i Manchester United er over. Her fra treningskampen mot Kristiansund i Oslo i 2019. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Jesse Lingard også ferdig i Manchester United

Samme dag som Manchester United gjorde det klart at Paul Pogba er ferdig i klubben, melder «De røde djevlene» at også Jesse Lingard må finne ny arbeidsgiver.

Av NTB | 01.06.2022 17:16:00

Sport: Lingard har vært en del av Manchester United siden 2001. Etter 20 år i klubben er det klart at Lingard ikke lenger blir å se i den røde United-drakten. Det melder klubben på sitt nettsted onsdag.

Engelskmannen fikk sin debut på A-laget til Manchester United i 2014/15-sesongen. Sesongen etter ble han matchvinner i FA-cupfinalen mot Crystal Palace med et flott langskudd i ekstraomgangene.

Til sammen har Lingard spilt 232 kamper for barndomsklubben, men kantspilleren har spilt lite i Manchester de to siste sesongene.

Halvveis i 2020/21-sesongen ble Lingard lånt ut til West Ham. Det ble et svært positivt låneopphold for Lingard, som spilte seg inn igjen på det engelske landslaget.

West Ham er en av klubbene som skal være klare til å signere Lingard når kontrakten hans med Manchester United går ut i slutten av juni. Nyrike Newcastle er også interessert i kantspillerens signatur.

Tidligere onsdag meldte Manchester United at Paul Pogba er ferdig i klubben.

(©NTB)

Flere nyheter: