Menu
William Leiro Olsen
William Leiro Olsen i Sentrum Vekter vil ha flere jenter som vakter på utestedene. FOTO: E. Solberg / Radio Haugaland

– Jenter kan være bedre vakter

Det kan bli flere jenter som vakter på utestedene i Haugesund fremover. - De er ofte mer effektive, opplyser driftsleder William Leiro Olsen i Sentrum vekter.

Av Egil M Solberg | 27.02.2021 08:07:56

Uteliv: Hver eneste helg hører vi om ordensforstyrrelser på byen og oftest på Indre kai der de mest populære restaurantene holder til.

Nå vil det nystartede vaktselskapet Sentrum vekter gjøre tiltak for bedre situasjonen og sørge for at gjestene får en god opplevelse av besøket.

– Vi ser at situasjoner ofte løser seg raskere når det er hyggelige jenter som er på vakt, sier driftsleder William Leiro Olsen i Sentrum vekter.

Den erfarne vakten på Indre kai vil fremover ha fokus på forebyggende arbeid og service for gjestene.

– Alle er mennesker kan ha sine problemer. Når det er alkohol med i bildet kan det koke over. Vår viktigste oppgave er å forebygge og gripe inn for å deeskalere tidlig, forklarer han.

I den forbindelse er jenter vanligvis mer effektive i mange situasjoner, mener han.

– Vi har sette dette flere ganger. Dialog kan stort sett alltid løse en situasjon og der er våre jenter veldig dyktige, sier han.

Nå vil han ha flere jenter som vakter i sin virksomhet.

Denne uken ble det kjente at han firma Sentrum Vekter overtar vaktholdet for den største restaurantgruppen i distriktet, Inventum.

Hør intervjuet fra vår podcast

Flere nyheter: