Menu
Et barn ble tatt opp av vannet Brekkedammen ved Frysja på Kjelsås i Oslo, og fikk livreddende førstehjelp. Barnet ble kjørt til sykehus. Foto: Lise Åserud / NTB

Jente til sykehus etter drukningsulykke i Oslo

En jente ble lørdag kveld reddet opp av vannet ved Frysja på Kjelsås i Oslo, og hun fikk livreddende førstehjelp på stedet. Tilstanden skal være alvorlig.

Av NTB | 19.06.2022 00:45:54

Fritid: Ulykken skjedde ved Brekkedammen på Kjelsås i Oslo og nødetatene fikk melding om hendelsen klokken 17.58 lørdag.

– Klokken 17.59 meldes det at jenta er hentet opp av vannet, men hvor lenge hun har vært i vannet er uvisst. Det er en del av etterforskningen. Nødetatene ble varslet da vitner så at jenta lå i vannet, forteller krimleder Stian Holm i Oslo politidistrikt til NTB.

Da hun ble tatt opp var hun bevisstløs og det ble igangsatt livreddende førstehjelp. Etter hvert ble jenta fraktet til Rikshospitalet.

– Det var andre badende som fikk barnet på land og startet livreddende førstehjelp, forteller innsatsleder Steinar Bjerke til Nordre Aker Budstikke.

Han sier tilstanden er alvorlig, men at han ikke kan gi ytterligere opplysninger om tilstanden. Innsatslederen forteller at var en del badegjester til stede, men at de fleste trolig først fikk med seg hendelsen etter at barnet var på land.

Flere nyheter: