Menu
Hertha Berlins Dedryck Boyata var ikke fornøyd etter et skuffende tap mot byrival Union Berlin. Foto: Michael Sohn / AP / NTB

Jarsteins klubb krever unnskyldning fra fansen etter treningsdrama

Den tyske fotballklubben Hertha Berlin forlanger en unnskyldning etter at sinte og frustrerte fans avbrøt en trening i forrige uke for å konfrontere spillerne.

Av NTB | 27.01.2022 16:52:18

Klubben til Rune Almenning Jarstein og nyervervelsen Fredrik Bjørkan, Hertha Berlin, krever at en av supportergruppene deres beklager ovenfor klubben etter at treningen ble avbrutt forrige helg av fans som konfronterte spillere under klubbens trening før møtet med Bayern München.

Gjennom en talsmann sa de klart ifra om sin misnøye med den sportslige situasjonen. Hertha Berlin ligger på en 13. plass i Bundesliga og bare tre poeng fra sluttspillsplassen til divisjonen under.

Sportsdirektør Fredi Bobic og finansansvarlig Ingo Schiller ba om en offentlig unnskyldning i et møte med grupperepresentantene.

Det ble blankt avvist.

«For å ivareta sine interesser og spesielt for å beskytte sine ansatte, medlemmer og fans så vel som sine partnere og sponsorer, ser Hertha BSC seg nå forpliktet til å undersøke og ta alle nødvendige juridiske tiltak,» sa klubben i en uttalelse Torsdag.

Lars Windhorst, eier i Hertha Berlin, har de siste årene bidratt med rundt 375 millioner euro, tilsvarende nesten 4 milliarder kroner, til ulike tiltak, alt fra spillerkjøp og lønn til å redusere gjeld og komme seg gjennom koronakrisen.

(©NTB)

Flere nyheter: