reklame for Sheiken Bowling
Menu
Jana Knedlíková har forlenget kontrakten med Vipers og bundet seg til klubben fram til sommeren 2024. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Jana Knedlíková forlenget med Vipers

Den tsjekkiske håndballstjernen Jana Knedlíková trives i Vipers Kristiansand og har undertegnet en ny kontrakt som gjelder fram til sommeren 2024.

Av NTB | 22.03.2022 16:19:36

Kuriosa og kjendiser: – Jeg er utrolig glad for at jeg kan fortsette karrieren min her i Kristiansand. Jeg har virkelig funnet meg til rette i laget og har møtt mange fantastiske mennesker. Både på og utenfor banen har det vært en kjempefin tid, og det var ingen tvil om at jeg ville bli i Vipers, sier hun til klubbens nettsted.

Forrige sesong var hun med å vinne mesterligaen i en veldig vanskelig sesong som ble spilt under strenge koronarestriksjoner. Nå er publikum tilbake i hallene, og hun gleder seg til å kjempe om nye titler i mesterliga, serie og cup foran fulle tribuner.

– Jeg håper vi fortsetter å gi tilhengerne gode opplevelser, og at de fortsetter å støtte oss både hjemme og borte, sier Knedliková.

(©NTB)

Flere nyheter: