reklame for Sheiken Bowling
Menu
Skjermdump: Fjorden Bingo på Bingokanalen.

Jackpot-fest for hele familien med Fjorden Bingo

Det er flere jackpot-vinnere med Fjorden Bingo, enn alle andre radio- og TV-bingoer i hele landet det siste året. Nå er det betalt ut over 4 millioner kroner i gevinster.

Av Egil M Solberg | 18.01.2022 22:28:23

Bingokanalen: En oversikt viser at det er få jackpotter som blir utbetalt i andre bingoer. Mange radio- og TV-bingoer har ingen jackpottpremier i det hele tatt det siste året.

Med Fjorden Bingo har det flere ganger skjedd at storjackpotten på 100.000 kroner er delt ut opp til fire uker på rad. Samlet er det betalt ut over 4 millioner kroner siden oppstarten 29. april 2020.

– Jeg har ikke noe god forklaring på hvorfor vi utbetaler så mye mer enn alle andre bingoer. Vi har mange lykketall og har alltid 125.000 i potten. Det hjelper jo, sier Levemann.

Andre bingoer bruker flere måneder på å bygge opp jackpottgevinsten til 100.000 kroner.

– Mange lykketall og alltid maksimalt med penger i potten, gjør at det alltid er spennende å spille. Store gevinster går ut hele veien og det gjør det også utrolig spennende å sitte i studio, sier Fjorden Cowboys-kjendisen.

Sist onsdag var den en 46 år gammel kvinne som ble det første som noen gang har vunnet en jackpotgevinst i radiobingo to ganger på bare 10 måneder. Totalt fikk spilleren med seg 207.500 kroner etter utbetalingen denne uken.

Onsdag kveld er det en ny runde og Joar Levemann fra Fjorden Cowboys på TV2 sitter klar bak mikrofon og kamera for å kjøre bingosendingen du kan se på Facebook-live fra Facebook-sidene til Bingokanalen.

[maxbutton id=»5″ ] [maxbutton id=»7″ ]

Se storgevinsten gå ut igjen

Flere nyheter: