Menu
Sittende styreleder Ivar Koteng ble gjenvalgt på årsmøtet til Rosenborg torsdag kveld. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Ivar Koteng gjenvalgt som RBKs styreleder etter benkeforslag

Ivar Koteng ble torsdag gjenvalgt som styreleder i Rosenborg på klubbens årsmøte. Han slo valgkomiteens mann, Ståle Gjersvold, med 331 mot 244 stemmer.

Av NTB | 13.02.2020 23:01:18

Sport: Det var Ståle Gjersvold som var valgkomiteens kandidat, men Koteng, som har hatt vervet siden 2012, ble innstilt etter et benkeforslag. Han slo motkandidaten med 331 mot 244 stemmer. 17 stemmer var blanke.

– Det er hyggelig å vinne når jeg stiller opp, sa Koteng til Adresseavisen.

– Det var en grei debatt. Litt kjedelig kanskje. Det var i alle fall mange som møtte opp, sa Gjersvold. Han opplyste at han kanskje ville stille på nytt ved en senere anledning.

Bård Benum, Vegard Heggem og Synnøve Farstad trer ut av styret. Inn kommer tildigere generalsekretær i Norges Fotballforbund og Karen Espelund. Tidligere landslagstrener i langrenn Svein Tore Samdal og den tidligere RBK-spilleren Fredrik Winsnes var også valgkomiteens utvalgte. De ble stilt benkeforslag på Moren Loktu, men han nådde ikke opp i avstemningen.

De tre var førstnevnte var valgkomiteens forslag. Winsnes rykker opp fra sitt verv som varamedlem. Frode Halvorsen ble valgt inn som nytt varamedlem.

De øvrige styremedlemmene Leif Inge Nordhammer, Rune Bratseth og Marit Collin var ikke på valg.

NRK-profilen Tore Strømøy ble forsøkt å komme i posisjon til å bli valgt, men var ikke valgbar ettersom han ikke har vært medlem i klubben lenge nok.

Det var 592 stemmeberettigede som til stede på årsmøtet

(©NTB)

Flere nyheter: