Menu
Massimiliano Allegri er angivelig på vei tilbake til Juventus. Foto: Martin Meissner / AP / NTB

Italienske medier: Pirlo ferdig i Juventus – Allegri mot comeback

Andrea Pirlo skal være ferdig som trener i den italienske fotballstorheten Juventus. Han erstattes med klubbens tidligere suksesstrener Massimiliano Allegri.

Av NTB | 27.05.2021 13:08:24

Sport: Italienske Sky og Goal er to av flere medier som hevder å kjenne til at det går mot trenerbytte i Juventus foran neste sesong.

Det forventes angivelig at Allegri signerer kontrakten med Torino-klubben i løpet av de neste 24 timene. Ifølge Sky Italia gjenstår det kun å få på plass detaljer rundt lengden på avtalen. Den skal enten bli på tre eller fire år.

53-åringen har vært uten jobb siden han forlot Juventus i mai 2019. Den gangen ble han erstattet av Maurizio Sarri. Sistnevnte overlot igjen jobben til Pirlo.

Juventus-legenden Pirlo klarte ikke å lede Torino-klubben til det tiende strake seriemesterskapet denne sesongen. I stedet måtte Cristiano Ronaldo og resten av stjernegalleriet kjempe hardt for i det hele tatt å bli blant de fire i ligaen.

I siste serierunde ble mesterligabilletten reddet etter at Napoli snublet.

Juventus vant samtidig den italienske cupen, men i mesterligaen ble det en skuffende exit i åttedelsfinalene mot portugisiske Porto.

Under Allegri gikk Juventus til to mesterligafinaler. Trenerprofilen ble hentet til klubben i 2014 og tok i årene som fulgte fem strake ligatitler. Fire cupmesterskap ble det også.

(©NTB)

Flere nyheter: