Menu
Kjetil Rekdal har sikret seg sin første signering for neste sesong. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Islandsk U21-landslagsspiller klar for Rosenborg

Isak Snær Thorvaldsson er Rosenborgs første signering for 2023-sesongen. Han har signert en femårskontrakt.

Av NTB | 05.10.2022 16:10:53

Sport: Rosenborg opplyser om overgangen på sine nettsider. Thorvaldsson kommer fra den islandske klubben Breidablikk.

–Jeg er veldig gira og gleder meg til tiden fremover. Jeg valgte Rosenborg fordi de har vist interesse for meg i lang tid, og det er en stor klubb med stolt historie. Jeg liker hva de gjør her, og det er en klubb på vei oppover. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Thorvaldsson til rbk.no.

21-åringen kan brukes på venstrekanten og sentrale posisjoner på midtbanen. Han har også en fortid i Norwichs ungdomsakademi hvor han blant annet spilte samtidig som tidligere RBK-spiller Alexander Tettey, som har lagt opp.

Hjemme på Island gjenstår fire seriekamper med Breidablikk.

(©NTB)

Flere nyheter: