Menu
Rosenborgtrener Steinar Lein forsterker troppen med islandsk landslagsspiller. Klubben har selv uttalt at de har som mål å vinne Toppserien, og kvalifisere seg til Champions League denne sesongen. Foto: Carina Johansen / NTB

Islandsk landslagsspiller klar for RBK

Den islandske landslagsspilleren Selma Sól Magnúsdóttir (23) har signert for Rosenborgs kvinnelag i fotball.

Av NTB | 20.01.2022 12:06:16

Sport: Den 23-årige midtbanespilleren hentes fra Breidablik, som anses som et av Islands beste fotballag. Det melder Rosenborg på sin hjemmeside.

Magnúsdóttir har flere kamper for det islandske landslaget, og skal etter alt å dømme spille fotball-EM i sommer. I 2021 vant hun cupen med Breidablikk, kom på 2. plass i ligaen, og spilte gruppespill i Champions League.

– Jeg var her på prøvespill forrige uke og fikk et godt inntrykk av klubben. Jeg liker alt rundt klubben, og liker hvordan RBK har vokst de siste par årene. Jeg kommer også godt overens med jentene på laget. Jeg tror dette er et riktig steg for meg for å vokse som fotballspiller. Jeg gleder meg veldig til å komme til Trondheim og RBK, sier Magnúsdóttir.

23-åringen er ventet å ankomme Trondheim denne uken.

– Vi fikk et godt førsteinntrykk og hun viste gode kvaliteter som vi kan utvikle videre. Hun har riktig mentalitet og virker svært tilpasningsdyktig, sier hovedtrener Steinar Lein om den nye signeringen.