reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Erik Hamrén jubler etter at Island slo Romania i semifinalen i nasjonsligaomspillet om EM-plass. Nå er han sendt i koronakarantene, og det er uvisst om han kan lede laget i nasjonsligaen mot Belgia onsdag. Foto: Brynjar Gunnarson, AP / NTB

Island-trener Hamrén og staben i koronakarantene

Islands landslagssjef Erik Hamrén og resten av støtteapparatet er satt i koronakarantene dagen før nasjonsligakampen mot Belgia.

Av NTB | 13.10.2020 19:07:59

Sport: Det meldte Islands fotballforbund tirsdag på sitt nettsted, etter at en ansatt i forbundslokalene i Reykjavik har testet positivt på koronaviruset. Ingen spillere berøres av tiltakene.

Island skal møte Belgia, som er verdens topprangerte landslag, i nasjonsligakamp på Laugardalsvöllur onsdag kveld. Det er foreløpig ingen indikasjon på at kampen ikke vil bli spilt som oppsatt.

Island er sist på tabellen i sin gruppe etter å ha tapt sine tre første kamper med sammenlagt 1-9. England topper tabellen med sju poeng, fulgt av Belgia med seks og Danmark fire.

Island vant forrige uke 2-1 over Romania i semifinalen i nasjonsligaomspillet om EM-plass og er klar for kvalifiseringsfinale mot Ungarn i november.

(©NTB)

Flere nyheter: