reklame for Sheiken Bowling
Menu
Stjernen-keeper Jørgen Hanneborg må vente litt til før han får spilt kamp. Foto: Carina Johansen / NTB

Ishockey: To nye Grüner-kamper utsatt etter koronasmitte

Virussmitte fortsetter å skape trøbbel for gjennomføringen av eliteserien i ishockey. Nå er to nye Grüner-kamper utsatt.

Av NTB | 27.01.2022 13:06:40

Sport: Oslo-klubben skulle møtt Stjernen torsdag, mens Ringerike etter planen var motstander lørdag. Ingen av kampene blir noe av som følge av koronasmitte.

Oppgjøret mot Stjernen er flyttet til 17. februar, opplyser Stjernen Hockey på Twitter. Kampen mot Ringerike skal nå forsøkes gjennomført på ny 1. mars.

– Vi holdt stand i drøye 22 pandemi-måneder, inntil vi nå de siste dagene har fått covidrelatert sykdom i laget og følgelig må avlyse kamper, skriver Grüner på Twitter.

Ringerike har også slitt med smitte den siste tiden.

Sportssjef i Norges Ishockeyforbund Petter Salsten fortalte tidligere denne uken til NTB at norsk ishockey kommer til å prioritere sluttspill framfor seriespill denne sesongen. Det innebærer at grunnspillet rundes av som planlagt i mars, uansett hvor mange kamper som er spilt.

– Det å sette ligaen på pause har vi vurdert som lite fornuftig foreløpig. Det medfører bare at det definitivt ikke blir spilt kamper. Og igjen, kamper har vi hatt for lite av, så vi ønsker å spille det vi kan. Vi har hatt et håp om å få spilt alle kampene, men som alle skjønner, begynner det å gå tomt for dager, sa Salsten.

(©NTB)

Flere nyheter: