Menu
Isak Hansen-Aarøen, her fra tiden i Tromsø, spilte FA-cupfinale for junior med Manchester United for et nesten fullsatt Old Trafford onsdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Isak (17) vant FA-cupen for junior foran fullt Old Trafford

Isak Hansen-Aarøen og hans lagkamerater i Manchester United vant FA-cupen for juniorlag med 3-1 over Nottingham Forest på et fullsatt Old Trafford.

Av NTB | 11.05.2022 22:31:14

Sport: Det var 67.492 tilskuere på finalen, og mange av Uniteds A-lagsstjerner var blant publikum. Blant dem var Bruno Fernandes, Harry Maguire og David de Gea. Sir Alex Ferguson var også på tribunen.

Publikum fikk se en jevn og spennende kamp som ble avgjort av en svært tvilsom dommeravgjørelse. I det 78. minutt ble Alejandro Garnacho felt rett utenfor 16-meteren, men dommeren pekte på straffemerket. Garnacho tok selv straffesparket og feiret med Cristiano Ronaldos målgest.

På overtid gjorde Garnacho også 3-1 via en motspiller.

17-årige Hansen-Aarøen har drakt nummer 10 og tierrollen i United-laget. Den tidligere Tromsø-spillerens raid lå bak kampens første mål, da han ble felt 20 meter fra mål. Sam Murray slo et presist frispark inn foran mål, og der stupte kaptein Rhys Bennett fram og nikket i mål.

Nottingham Forest var godt med i kampen, og det var ikke ufortjent da Joshua Powell utlignet rett før pause. Imidlertid var ikke skuddet bedre enn at keeper Radek Vitek burde ha tatt det uten problemer.

Hansen-Aarøen ble byttet ut i det 65. minutt og fikk se avgjørelsen fra benken.

(©NTB)

Flere nyheter: