Menu
Iran-keeper Alireza Beiranvand kan ikke spille fredagens VM-kamp mot Wales etter å ha pådratt seg hjernerystelse mot England. Foto: Alessandra Tarantino, AP / NTB

Iran-keeper mister kampen mot Wales med hjernerystelse

Irans keeper Ali Beiranvand kan ikke spille fredagens VM-kamp mot Wales etter å ha pådratt seg hjernerystelse mot England, sier landslagssjef Carlos Queiroz.

Av NTB | 24.11.2022 17:57:12

Medisin og helse: Det førte til kritikk da Beiranvand fikk spille videre etter å ha kollidert med en lagkamerat. Han blødde fra nesa, virket omtåket og hadde det tydelig vondt. Litt senere måtte han sette seg ned, og da ble han båret ut og sendt til sykehus.

Beiranvand var tilbake på trening med laget tirsdag, men regelverket tillater ikke spill så tett etter en hjernerystelse, og dermed er han uaktuell mot Wales. Det bekreftet Queiroz torsdag.

– Det er en medisinsk protokoll vi må respektere. Han spiller ikke i morgen, men han blir klar til den neste kampen, sa portugiseren.

Det betyr at det ligger an til en ny stor oppgave for reservekeeper Hossein Hosseini. Han kom inn for Beiranvand mot England og slapp inn seks mål.

(©NTB)

Flere nyheter: