reklame for Sheiken Bowling
Menu
Ingen av lagene fikk ballen i mål i cupsemifinalen mellom Milan og Inter. Her er Milan-spiller Olivier Giroud og Inter-spiller Alessandro Bastoni. Foto: Antonio Calanni, AP / NTB

Inters måltørke fortsetter – 0-0 i byderbyet

Inters vonde måned fortsatte på første dag i mars da det ble 0-0 mot Milan i første semifinaleoppgjør i den italienske cupen.

Av NTB | 02.03.2022 00:21:36

Sport: Inter har vunnet bare en av sju kamper i ulike turneringer siden starten av februar. Laget har mistet serieledelsen og tapt 0-2 hjemme for Liverpool i mesterligaen. Inter er uten scoring i over 400 minutter med fotball.

Begge lag hadde sjanser i tirsdagens kamp, men ingen av keeperne ble satt på veldig store prøver. Samir Handanovic i Inter-målet måtte riktignok ta fram en fin enhåndsredning for å stoppe et skudd fra Rafael Leão tidlig i 2. omgang.

Milan har ikke vunnet cupen siden 2003, mens Inter ikke har vært i finale siden klubben vant sin sjuende cuptittel i 2011.

Før kampen var det flere markeringer for Ukraina. Milan-spillerne varmet opp i trøyer med ukrainsk flagg og ordet fred, mens de ukrainske fargene og bønn om fred var å se overalt også på tribunene. På storskjermen kom den ukrainske tidligere Milan-stjernen Andrej Sjevtsjenko med et fredsbudskap.

Tittelforsvarer Juventus møter Fiorentina onsdag i den andre semifinalen. Returkampene spilles om halvannen måned.

(©NTB)

Flere nyheter: