reklame for Sheiken Bowling
Menu
Inter-trener Simone Inzaghi (t.v.) under Milano-derbyet sist helg. Foto: Antonio Calanni / AP / NTB

Inter-trener Inzaghi utestengt etter voldsomt byderby

Inter-trener Simone Inzaghi er ilagt én kamps suspensjon for en tunneltirade mot dommer Marco Guida etter tapet i Milano-derbyet.

Av NTB | 08.02.2022 18:21:00

Sport: Serie A sier i en uttalelse at Inter-sjef Inzaghi også har fått en bot på 15 000 euro (152.000 kroner) for å ha kommet med «alvorlige og respektløse» kommentarer mot Guida i nærheten av San Siro-garderobene etter lagets 1-2-tap for Milan lørdag.

Det var langt ifra den eneste disiplinærsaken etter oppgjøret. Milano-derbyet endte som et regelrett kaos. Fem minutter på overtid fikk Milan-forsvareren Theo Hernández direkte rødt kort for en stygg takling, og oppførselen hans etter utvisningen får nå konsekvenser.

Hernández er suspendert i én kamp og bøtelagt med 5000 euro (50.000 kroner) for sin «provoserende oppførsel» mot Inter-fansen da han forlot banen. Han holdt hendene bak ørene i retning Inter-supportere og lot som at han ikke hørte dem.

Franskmannens opptrinn gjorde Inter-spiss Lautaro Martínez så rasende at han slang med leppa mot Hernández. Glosene kostet argentineren en bot på 10.000 euro.

Serie A opplyser også at Inter-stopper Alessandro Bastoni er utestengt i to kamper for flere nedsettende kommentarer mot dommerteamet etter derbyet.

Inter tar imot Roma til kvartfinale i den italienske cupen tirsdag kveld.

(©NTB)

Flere nyheter: