Menu
Nicolò Barella scoret for Inter lørdag. Foto: Luca Bruno / AP / NTB

Inter henger med i gullkampen etter ny seier

Inter slo Hellas Verona 2-0 lørdag og er stadig ett poeng bak byrival Milan i kampen om tittelen i Serie A. Juventus snudde og vant 2-1 mot Cagliari.

Av NTB | 09.04.2022 20:19:32

Sport: Nicolò Barella og Edin Dzeko sto for scoringene som kom før halvtimen var spilt. Kroatiske Ivan Perisic sto bak begge med målgivende pasning. Etter 22 minutter slo Perisic et flott innlegg som Barella møtte på bakerste stolpe.

Midtbaneeleganten tuppet ballen opp i nettaket. Åtte minutter sener stusset Perisic et hjørnespark videre inn i feltet, og Dzeko fikk en enkel jobb med å pirke inn 2-0-scoringen. Det ble ikke flere mål i kampen.

Byrivalene Inter og Milan har like mange kamper spilt før de siste sju og avgjørende. Inter har ikke tapt siden 0-2-tapet for Sassuolo i februar, og har vunnet tre av sine siste fem kamper. Sist kamp slo de Juventus.

Napoli følger bak Inter med samme poengsum, men med noe svakere målforskjell.

Juventus havnet tidlig under mot Cagliari, men snudde kampen og vant 2-1 ved hjelp av scoringer fra Matthijs de Ligt og ligaens toppscorer Dusan Vlahovic. De innehar fjerdeplassen med seks poeng ned til Roma, som har en kamp mindre spilt.

(©NTB)