reklame for smiaa
Menu
Det ble ett poeng til hvert av lagene mellom Wolves og Southampton mandag. Foto: Michael Steele, Pool via AP / NTB

Innbytteren reddet poeng for Wolves

Pedro Neto kom inn fra benken og sikret ett poeng for Wolverhampton i Premier League-møtet med Southampton mandag. Kampen endte 1-1.

Av NTB | 23.11.2020 23:08:20

Sport: Southampton har vært en av de store overraskelsene i inneværende Premier League-sesong. Mandag så mannskapet til Ralph Hasenhüttl lenge ut til å være på vei mot en ny sterk seier.

Theo Walcott sendte gjestene i ledelsen etter et snaut kvarter i annen omgang da han fikk stå umarkert på bakerste stolpe etter et innlegg fra lagkamerat Che Adams.

Like etter fikk samme Walcott en kjempesjanse til å doble ledelsen, men alene med Wolves-keeper Rui Patrício satte Southampton-profilen ballen svakt utenfor.

I stedet kom scoringen i motsatt ende av banen, og ufortjent var det ikke. Wolves kunne scoret allerede før pause, men en god Alex McCarthy i gjestenes mål var meget god og forhindret baklengs.

Kvarteret før slutt hadde imidlertid ikke sisteskansen noe å stille opp med da et skudd fra Raúl Jiménez traff stolpen bak ham. Returen satte innbytter Pedro Neto i mål.

Det ene poenget betyr at Southampton er nummer fem på tabellen, mens Wolves ligger fire plasser lenger ned.

(©NTB)

Flere nyheter: