Menu
Ivan Mesik jubler etter sitt mål. Foto: Marit Hommedal / NTB

Innbytter Skaanes sikret livsviktig poeng for Brann mot Stabæk

I kampen ingen kunne tape i bunnstriden i Eliteserien så det lenge ut til at Stabæk skulle vinne 1-0. Så dukket Kasper Skaanes opp på overtid og sørget for 1-1.

Av NTB | 17.10.2021 19:09:01

Sport: Åtte minutter før pause gikk gjestene fra Bærum opp i 1-0. Midtstopper Ivan Mesik fyrte løs fra 30 meter uten noe særlig press, men fikk heller ikke noe særlig klem på skuddet. Likevel gikk ballen via det våte gresset på Brann stadion og opp i ansiktet på Grill, som ikke klarte å beregne spretten. Sekundet senere lå ballen i mål.

Scoringen kom etter både en stor Stabæk-mulighet tidlig og en eventyrlig trippelmulighet for Brann etter halvspilt 1. omgang, samt en stygg stempling fra Daniel Pedersen som muligens burde resultert i rødt kort.

Brann var det beste laget i den andre omgangen og fikk lønn for strevet på overtid. Innbytter Kasper Skaanes fikk tid og rom til å fyre fra 16 meter og skjøt ballen via stolpen og i mål til 1-1. Da eksploderte det på Brann stadion.

1-1 gjør at Brann fortsatt ligger på kvalikplass, nå med 19 poeng. Stabæk er poenget bak, men tre foran Mjøndalen, som tapte hele 0-7 for Haugesund. Alle de tre lagene har åtte kamper igjen å spille.

(©NTB)

Flere nyheter: