reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Innbrudd og rus

Ruskjøring i Haugesund, SAAB stjålet på Karmøy, feststøy i sentrum, fant narkotika i bil og Innbrudd i Bleikemyr-området. Dette er noen av oppdragene for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 29.08.2020 08:06:34

Politilogg: Det har vært en natt uten de helt store hendelsene på Haugalandet og i Sunnhordland. – Patruljene har likevel hatt flere oppdrag som omhandler rus, ordensforstyrrelse og innbrudd, opplyser vaktsjef Ellen Rink ved Haugesund politistasjon.

Ruskjøring i Haugesund

Ved 20.30-tiden torsdag kveld ble en bil stanset sør i Haugesund. Bak rattet satt en mann i 30-årene som mistenkes for å være ruspåvirket. Han ble tatt med til legevakten og fremstilt for nødvendige prøver. Saken er anmeldt og mannen dimittert.

SAAB stjålet på Karmøy

Det ble meldt om tyveri av en bil på Karmøy ved 21.30-tiden fredag kveld. Det skal være snakk om en SAAB med kjennemerke DK 34155. Politiet hadde lørdag morgen fortsatt ikke mottatt anmeldelse på tyveriet, men venter dette i løpet av dagen.

Feststøy i sentrum

Politiet måtte i natt rykke ut etter klager på feststøy i sentrum av Haugesund. Politipatruljen som var på stedet, fikk anmodet om å dempe lydnivået og holde ro frem til morgen. Det befant seg en rekke unge mennesker på adressen. Det kom ikke flere klager på festen i natt.

Fant narkotika i bil

En personbil ble stanset i Haugesund ved 01.30-tiden i natt. Bak rattet satt en mann i 30-årene som er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Under ransakelse av kjøretøyet ble det også funnet noe narkotika. Nødvendige prøver skal være sikret på legevakten i natt.

Innbrudd i Bleikemyr-området

like før klokken 05 lørdag morgen ble det meldt om forsøk på innbrudd i et hus og en bod i Bleikemyr-området i Hagesund. En politipatrulje har vært i området og søkt etter gjerningspersoner. Det ble da funnet en del tyvegods som kan stamme fra flere adresser. Politiet hadde i morgentimene lørdag ikke oversikt over omfanget av tyveriene i området.

Flere nyheter: